Lopov razbio kutiju za milodare u crkvi i ukrao iz nje novac

Objavljeno: 11.01.2011. 09:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: ilustracija

U nezaključanoj crkvi u Svetom Martinu na Muri lopov je nasilno otvorio zaključanu kutiju za milodare i ukrao novac, načinivši štetu od dvije tisuće kuna

Čak sedam teških krađa počinjeno je u Međimurju u svega tri dana. U nezaključanoj crkvi u Svetom Martinu na Muri lopov je nasilno otvorio zaključanu kutiju za milodare i ukrao novac. Šteta je 2000 kuna.

U Čakovcu je maskirani muškarac ušao u kladionicu Germania sporta i djelatnicu upitao gdje je novac. Potom je iza pulta otvorio ladicu iz koje je ukrao 2000 kuna. Počinitelj ima između 20 i 25 godina, visok je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe i tamnih očiju, pa policija moli pomoć.

Vlasnik kuće u Držimurcu ostao je bez nekoliko boca rakije.

U Nedelišću je na parkiralištu kod groblja provaljeno u osobni automobil 47-godišnjakinje iz Mačkovca. Razbivši bočno staklo, lopov je ukrao torbicu s novcem, dokumentima, pečatom obrta iz Mačkovca i mobitelom. Prilikom blokiranja kartica tekućih računa, utvrđeno je da je nepoznati počinitelj s bankomata podigao manji iznos. Šteta je 5000 kuna.

Okradeni su i kafić u Kotoribi te trgovina autodijelovima u Pribislavcu. Provalnika koji je, razbivši staklo na ulaznim vratima, pokušao krađu u prodavaonici u Palinovcu, otjerao je alarm.

Komentari