Lopov tijekom noći s njive pobrao oko 2,5 tone kukuruza

Objavljeno: 13.10.2014. 17:50

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Izvor: Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak, 9. listopada oko 21:30 sati u Glavnoj ulici u Maloj Subotici, na benzinskoj postaji, nepoznati muškarac u svoj osobni automobil natočio gorivo vrijednosti nekoliko stotina kuna, te se bez plaćanja pokušao udaljiti.

Prodavač mu je prišao i tražio ga da plati gorivo, na što ga je on odgurnuo i bez plaćanja se udaljio vozilom. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 10. na 11. listopada u Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u podrumske prostorije objekta u vlasništvu Općine Mala Subotica, odakle je ukrao motornu pilu i posude sa gorivom.
Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 10. do 12. listopada, u poljskom predjelu zvanom "Močvare" u blizini Turčišća, nepoznati počinitelj je sa njive vlasništvo muškarca iz Domašinca, pobrao oko 2,5 tone kukuruza.  
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurske županije dogodile su se četiri prometne nesreće, od čega jedna sa ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, te tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Komentari