Lopov u Čakovcu ukrao kolica sa suhomesnatim proizvodima

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 13.01.2014. 10:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Međimurska policija izvijestila je o nekoliko krađa koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Međimurske županije.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je s 8. na 9. siječnja, u Belici, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao novac, razni nakit i prijenosno računalo. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 10. na 11. siječnja, u Pribislavcu, u Ulici dr. Vinka Žganca, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije teniskog kluba, gdje je ispremetao stvari i ukrao glazbeno pojačalo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U subotu, 11. siječnja u vremenu od 10 do 12:50 sati, u Mihovljanu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari te ukrao razni nakit i ručne satove. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 10. na 11. siječnja, u Svetoj Mariji, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je na parkiranom autobusu vlasništvo poduzeća iz Križevca, provalio u rezervoar iz kojeg je istočio i ukrao gorivo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 8. do 10. siječnja, u Čakovcu, u Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj je iz otključanog skladišta vlasništvo poduzeća iz Rijeke, ukrao prodajna kolica u kojima su se nalazili razni suhomesnati proizvodi. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari