Lopovi bez godišnjeg odmora: Provale u Varaždinu i Ključu

Objavljeno: 20.08.2014. 11:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama koje su se dogodile na području Varaždinske županije.

Tijekom noći s 18. na 19. kolovoza u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u frizerski salon, vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Iz salona nije otuđio ništa. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 19. kolovoza u prijepodnevnim satima u mjestu Ključ nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo muškarca starosti 60 godina.  Utvrđeno je da je iz kuće otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 19. kolovoza, nepoznati je počinitelj provalio u stan u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 73-godišnjakinje. Iz stana je otuđio zlatni nakit, a materijalna šteta se procjenjuje na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici u cilju pronalaska počinitelja poduzimaju mjere i radnje.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Turčinu.

Komentari