Lopovi diljem Međimurja krali novac, nakit, mobitele, tanjure...

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 13.11.2013. 15:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Međimurska policija izvijestila je o više krađa koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području PU međimurske.

U razdoblju od 8. do 12. studenoga, u Orehovici, u Ulici grofa Feštetića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo ženske osobe iz Bjelovara, gdje je ukrao domaći novac, razni nakit i tv reciver.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 12. studenoga u vremenu od ponoći do 5:30 sati, u Frankopanskoj ulici u Selnici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao mobitele, domaći i strani novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo "teške krađe", u razdoblju od 31. listopada do 1. studenoga, u Čakovcu, u Sajmišnoj ulici, počinilo četvero djece s područja Međimurske županije, koji su iz pečenjarnice ukrali plinski plamenik, pribor za jelo, tanjure i čaše.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Prema počiniteljima će se dostaviti posebna izvješća nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su kazneno djelo "teške krađe", u nedjelju, 10. studenoga u vremenu od 10 do 14:45 sati, u Gardinovcu, počinili 18-godišnjak iz Piškorovca i dijete s područja Međimurske županije, koji su iz obiteljske kuće ukrali razni nakit, satove i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a prema počiniteljima će se podnijeti kaznena prijava i posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo krađe, u razdoblju od 23. kolovoza od 17 sati pa do 24. kolovoza do 10 sati, u Športskoj ulici u Čakovcu, počinio 19-godišnjak iz Pribislavca, koji je iz vitrine u trgovačkom centru vlasništvo poduzeća iz Križevaca ukrao dva mobilna uređaja.
 
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari