IZVIJESTILA PU VARAŽDINSKA

Lopovi dobro iskoristili gužvu u Ludbregu - evo detalja iz policije

Objavljeno: 06.09.2021. 10:59

Zadnja izmjena: 06.09.2021. 11:23

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje mjesto događaja)

Proteklog je vikenda u Ludbregu održana višednevna manifestacija Dani ludbreške Svete nedjelje, gdje je središte događaja bila nedjeljno misno slavlje. Ludbreg je tako okupio nekoliko tisuća ljudi, što je, kako se čini, bilo idealno okružje za kradljivce.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 66-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj iskoristio gužvu i nepažnju oštećenog, te mu 5. rujna u Ludbregu iz torbice otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj iskoristio gužvu i nepažnju oštećene, te joj 5. rujna u Ludbregu na ulici iz ruksaka otuđio novčanik s dokumentima i novcem, nakon čega je iskoristio otuđenu bankovnu karticu i na bankomatu jedne banke podignuo novac u iznosu od 9.500 kuna. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari