odnose sve što stignu

Lopovi nastavljaju nesmanjenom žestinom - pročitajte što su sve pokrali u posljednja dva dana

Objavljeno: 04.08.2017. 12:05

Zadnja izmjena: 04.08.2017. 12:06

I dok su obični građani na godišnjem, ovih je dana zamjetna pojačana aktivnost lopova i provalnika, koji koriste svaku priliku da bi se domogli svog nepoštenog plijena. Na njihovoj su meti kuće, automobili i trgovine.

Jučer je u Čukovcu - negdje između 5 i 7 popodne - lopov iz nezaključane vikend kuće otuđio novac, dokumente, plinsku bocu, trimer i razni sitni alat vlasništvo 47-godišnjaka. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. 

Odnio i sef

Također jučer u mjestu Cerje Nebojse lopov je iz obiteljske kuće otuđio zlatni nakit vlasništvo 42-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Istoga dana negdje oko 11.20 do 11.40 sati u ulici Matije Gupca u Sračincu, lopov je iskoristiio priliku i ukrao automobil marke Toyota Yaris u vlasništvu 30-godišnjaka. Materijalna šteta prema izjavi vlasnika procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. 

U noći sa srijede na četvrtak u ulici 104. Brigade hrvatske vojske u Ivancu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo muškarca starosti 44 godine, gdje je porazbacao stvari po prostorijama, te odnio sigurnosni sef, više komada motornih ulja, brisača stakla, automobilske gume i novac. Policija traga za svim počiniteljima ovih nedjela - i nadamo se da će ih uskoro naći. A ne treba spominjati da se vozila i kuće ne bi smjeli ostavljati otključanima.

 

 

Komentari