Lopovi po Međimurju krali motorne pile i stolna računala

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.03.2014. 09:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o nekoliko krađa koje su se na području Međimurja dogodile proteklih dana.

U nedjelju 2. ožujka u vremenu od 15 do 23:15 sati u Pribislavcu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u garažu i ukrao motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u nedjelju 2. ožujka u vremenu od 17 do 18 sati u Čakovcu, u Trnavskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u farmu vlasništvo poduzeća iz Čakovca odakle je ukrao stolno računalo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 2. na 3. ožujka u vremenu od 22 do 6:30 sati u Domašincu, u Ulici  braće Radić, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu garažu odakle je ukrao motorne pile i kanistre sa benzinom. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Međimurska je policija izvijestila i o provedenoj operativnoj akciji "Brzina". Naime, ovu su akciju policijski službenici Policijske uprave međimurske proveli u petak, 28. veljače, u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom.

Tijekom provođenja akcije, utvrđeno je ukupno 119 prekršaja, od čega 76 prekršaja nepropisne brzine i 43 ostala prekršaja, stoji u priopćenju PU međimurske.

Komentari