Lopovi po Međimurju krali novac, ali i perad i suhomesnate proizvode

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 12.02.2014. 09:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Međimurska policija izvijestila je o nekoliko krađa koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 10. na 11. veljače, u Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kokošinjac, gdje je ukrao nekoliko desetaka komada peradi. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 11. veljače u vremenu od 7:30 do 8:30 sati, u Čakovcu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, nepoznati počinitelj je na laboratorijskom odjelu u Županijskoj bolnici iz jakne vlasništvo muškarca iz Preloga, koja je bila obješena na vješalici ukrao novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovna kartica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom moći s 10. na 11. veljače, u Domašincu, u ulici Stjepana Mezge, nepoznati počinitelj je iz otključane prostorije za sušenje mesa ukrao razne suhomesnate proizvode. Potom je ušao u otključanu garažu gdje je iz otključanog osobnog vozila ukrao novac, uređaj za navigaciju i razne prehrambene proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Prema izvješću Policijske uprave međimurske, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dijete s područja Međimurske županije počinilo kazneno djelo krađe, dana 4. veljače u vremenu od 13 do 23:30 sati, u Kotoribi, u Školskoj ulici, gdje je iskoristio nepažnju ukućana te iz obiteljske kuće ukrao tablet. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari