Lopovi po Međimurju krali perad, bicikle, alat, novac...

Objavljeno: 18.08.2014. 20:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Na području Međimurja proteklih se nekoliko dana dogodilo više provala.

Tijekom noći s 13. na 14. kolovoza u Pušćinama, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je u dvorištu obiteljske kuće provalio u spremište, gdje je ukrao perad, bicikle, profesionalni alat, kanistar s benzinom, škare za željezo, te lance za motornu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 13. do 15. kolovoza u Kotoribi, u Sajmišnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u spremište vlasništvo općine, gdje ukrao motorne škare vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 14. do 16. kolovoza u Podbrestu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i gospodarski objekt, gdje je ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Potom je provalio u garažu gdje je ukrao viličaste ključeve, PVC kanistar s benzinom te bicikle. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U subotu, 16. kolovoza u vremenu od 2 do 5 sati u Selnici, u Frankopanskoj ulici, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil vlasništvo muškarca iz Svetog Martina na Muri, gdje je ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U četvrtak, 14. kolovoza, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest muškarca iz Donjeg Vidovca, da mu je iz vozila ukraden novac. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da u srijedu, 13. kolovoza u vremenu od 20:30 do 23 sati u Donjem Vidovcu, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj iz nezaključanog osobnog automobila vlasništvo dojavitelja ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 15. kolovoza od ponoći do 9 sati u Pribislavcu, u Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju vlasnika te mu je iz kuće ukrao novac, a iz otključane garaže punjač za akumulator. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari