Lopovi porušili i ukrali stabla bukve i brijesta

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 13.03.2014. 09:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o nekoliko krađa koje su se na području Međimurja dogodile proteklih dana.

Tijekom noći s 11. na 12. ožujka u vremenu 17:45 do 7:45 sati, u poljskom predjelu zvanom "Kupinjak", nedaleko mjesta Pribislavec, nepoznati počinitelj provalio je u pčelinjak vlasništvo muškarca iz Pribislavca, odakle je ukrao razni alat i vrtnu pumpu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u vremenskom razdoblju od 1. do 11. ožujka, u Savskoj Vesi, u Ulici Josipa Bajkovca, nepoznati počinitelj je iz nezaključane garaže ukrao PVC kanistre s nekoliko stotina litara goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 15. listopada 2013. do 12. ožujka, u šumskom predjelu zvanom "Pri Šeleku", u blizini Gornjeg Koncovčaka, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao stabla bukve i brijesta, ukupne drvne mase oko 15 m³, vlasništvo muškarca iz Hlapičine. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom noći s 10. na 11. ožujka, u Donjoj Dubravi, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je u dvorištu kuće ušao u nezaključanu šupu gdje je ukrao aluminijske felge s gumama. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari