provale i krađe

Lopovi proteklih dana kod Bednje imali pune ruke posla - provaljivali su, prevrtali stvari...

Objavljeno: 23.11.2023. 07:46

Zadnja izmjena: 23.11.2023. 08:02

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Kako jutros javlja Policijska uprava varaždinska, lopovi su tijekom razdoblja od 16. do 22. studenog imali "pune ruke posla" - provaljivali su u kuće i vikendice u okolici Bednje.

Naime, tako je u vremenu od 21. do 22. studenog u Šaši nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Također, u vremenu od 16. do 22. studenog u Šaši, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 62-godišnjaka. Tom je prilikom ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Prema izjavi vlasnika, materijalna šteta nastala oštećenjem procjenjuje se na oko 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Isto tako, u razdoblju od 18. do 22. studenog u Ježovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 55-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari