unatoč upozorenjima

Lopovi proteklog vikenda 'harali' po parkiralištima kod groblja

Objavljeno: 02.11.2021. 10:52

Zadnja izmjena: 02.11.2021. 10:52

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Policija je proteklog tjedna nekoliko puta upozorila građane o mogućim krađama stvari iz automobila parkiranih u blizini groblja tijekom vikenda, no upozorenja nažalost nisu spriječila krađe.

U subotu, 30. listopada u Knegingradskoj ulici u Gornjem Knegincu na parkiralištu kod groblja, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje. Iz vozila je otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 31. listopada u Remetincu na parkiralištu u blizini groblja, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 61-godišnjaka. Iz vozila je otuđio torbicu sa novčanikom, dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 1. studenog u Marčanu na parkiralištu u blizini groblja, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 25-godišnjaka. Iz vozila je otuđio torbicu sa novčanikom, dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari