PU varaždinska izvijestila je o nekoliko provala koje su se u proteklih nekoliko dana dogodile na području Varaždinske županije.

U četvrtak, 28. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u ulici Ruđera Boškovića u Hrašćici, vlasništvo 50-godišnjaka te otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 29. studenog u prijepodnevnim satima u ulici Vladimira Nazora u Gornjem Ladanju nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 76-godišnjaka otuđio novac i zlatni nakit. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi preko deset tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 25. studenog do 1. prosinca, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Kelemenu, vlasništvo 43-godišnjaka, te otuđio DVD uređaj. Materijalna šteta prema izjavi oštećenog iznosi nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari

02.12.2013. 19:12h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija