Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se na području Međimurja dogodile proteklih dana.

U vremenskom razdoblju od 2. do 5. rujna u Pleškovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao prijenosno računalo, razne prehrambene proizvode i žensku torbicu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 5. na 6. rujna u Hodošanu, u Prvomajskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u frizerski salon, gdje je ukrao blagajnički minimum i razne kozmetičke preparate. Potom je iz susjednog ureda ukrao fotoaparat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 4. na 5. rujna u Palovcu, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog kokošinjca ukrao nekoliko desetka komada peradi vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

08.09.2014. 18:06h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija