drske krađe

Lopovi u Ivancu ovog se puta okomili na torbice starijih gospođa

Objavljeno: 26.11.2021. 10:44

Zadnja izmjena: 26.11.2021. 10:44

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Policija je jučer u večernjim satima u Ivancu jučer imala pune ruke posla s lopovima koji su 'ciljali' na torbice starijih žena. Srećom, obje su gospođene neozlijeđene, a priopćenja iz policije prenosimo u nastavku u cjelosti.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 70 godina, kojom prijavljuje da je jučer, 25. studenog oko 18.45 sati u ulici Žrtava hrvatskih Domovinskih Ratova u Ivancu napadnuta od strane dva nepoznata počinitelja, koji su joj na osobito drzak način pokušali ukrasti torbu, ali u tome nisu uspjeli. U drskoj krađi oštećena nije ozlijeđena, niti joj je otuđena torba. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu žene starosti 87 godina, kojom prijavljuje da joj je jučer, 25. studenog oko 20 sati u ulici Đure Arnolda u Ivancu, nepoznati počinitelj na osobito drzak način istrgnuo i otuđio torbicu sa dokumentima i novcem. U drskoj krađi oštećena nije ozlijeđena, već joj je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela.

Komentari