Iz Policijske uprave međimurske izvijestili su o nekoliko krađa koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Međimurja.

U razdoblju od 7. do 13. siječnja, u Čakovcu, u Ulici Stjepana Bencea, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao zvučnike, televizor, bušilicu i umjetničke slike. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 22. prosinca 2013. do 13. siječnja ove godine, u šumskom predjelu zvanom "Sivička Dubrava", u blizini naselja Sivica, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao više stabala drva, vlasništvo muškarca iz Belice. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 15. prosinca 2013. do 13. siječnja ove godine, u šumskom predjelu zvanom "Štehauberica", u blizini naselja Križovec, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao nekoliko desetaka stabala drva, vlasništvo muškarca iz Miklavca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

14.01.2014. 08:28h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija