U razdoblju od 14. do 16. kolovoza u Ulici kalnički odvojak u Ivanovcu nepoznati počinitelj je iz ograđenog dvorišta privatnog poduzeća ukrao bakreni kabel, javlja PU međimurska.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 16. na 17. kolovoza, u Pribislavcu, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj je na parkiranim kamionima vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca provalio u spremnike za gorivo odakle je istočio nekoliko stotina litara goriva.      

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju od 10. do 15. kolovoza u nekoliko ulica na području grada Čakovca nepoznati počinitelj ukrao je više komada metalnih reklamnih ploča, vlasništvo poduzeća iz Republike Austrije.  

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

19.08.2013. 13:18h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30