Lopovi u Međimurju krali novac, nakit i žestoko piće

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 22.01.2014. 13:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o nekoliko krađa koje su se dogodile u utorak.

U utorak, 21. siječnja u vremenu od ponoći do 5:30 sati u Čakovcu, Ulici Josipa Kozarca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, gdje je ukrao novac i žestoko piće. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 21. siječnja u vremenu od 8:15 do 12:15 sati u Hodošanu, u Školskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u spremište i ukrao alat. Potom je provalio u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit i mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 21. siječnja u vremenu od 13:30 do 15 sati, u Totovcu, u Ulici Vladimira Bakarića, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana te kroz otključana vrata ušao u obiteljsku kuću, gdje je ukrao razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari