Lopovi u Međimurju opljačkali benzinsku, trgovinu i izletište "Marina"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 22.04.2014. 16:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Međimurska policija izvijestila je o nekoliko krađa koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s četvrtka na petak, 17./18. travnja, u vremenu od 20 do 05:50 sati, te ponovo sa subote na nedjelju, 19./20. travnja, u vremenu od 20 do 15:45 sati, u Ulici dr. Ivana Novaka u Čakovcu na benzinskoj postaji vlasništvo poduzeća iz Zagreba nepoznati počinitelj je provalio u metalni spremnik za plinske boce i u prvom navratu ukrao 3 prazne plinske boce, a u drugom 5 punih plinskih boca. Materijalna šteta u oba slučaja cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznene prijave Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s petka na subotu, 18./19. travnja, u vremenu od 20 do 06:20 sati u Donjem Pustakovcu nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu mješovitom robom, vlasništvo obrta iz Donjeg Pustakovca i ukrao novac, cigarete, kavu i suhomesnate proizvode. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s četvrtka na petak, 17./18. travnja, u vremenu od 19:30 do 10 sati u Prelogu, na izletištu "Marina" nepoznati je počinitelj presjekao lokot na vezu i ukrao drveni čamac dužine 6 metara, s vanbrodskim motorom, vlasništvo 52-godišnjaka iz Preloga. Čamac je naknadno, u ponedjeljak, 21. travnja, u prijepodnevnim satima, pronađen kako pluta na jezeru HE Dubrava u visini naselja Veliki Bukovec, gdje ga je vlasnik preuzeo, ali je s njega nedostajao vanbrodski motor. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 19./20. travnja, u vremenu od 19 do 11 sati u Ulici Alojzija Stepinca u Kotoribi, nepoznati je počinitelj iz nezaključane pomoćne prostorije ukrao pet ribolovnih štapova i četiri pripadajuće role marke, vlasništvo 49-godišnjaka iz Kotoribe. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna,a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari