Lopovi u Međimurju ukrali novac, nakit i 300 litara dizel goriva

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 16.08.2013. 13:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Prema izvješću PU međimurske, u četvrtak, 15. kolovoza između 11 i 11:25 sati u Cvjetnoj ulici u Svetoj Mariji nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću gdje je iz spavaće sobe ukrao novac, tabakeru  za cigarete i nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U razdoblju s 14. na 15. kolovoza od 13 do 13 sati u Ulici Josipa Broza Tita u Murskom Središću nepoznati je počinitelj provalio u spremnik goriva na parkiranom teretnom vozilu, vlasništvo muškarca iz Štrukovca, i iz njega istočio i ukrao oko 300 litara dizel goriva.

Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 13. na 14. kolovoza u vremenu od 21 do 8:20 sati u Svetojelenskoj ulici u Čakovcu nepoznati je počinitelj provalio u objekt pečenjarnice, vlasništvo poduzeća iz Mačkovca, odakle je ukrao prijenosno računalo i novac, te vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je počinitelj 21-godišnjak iz Čakovca od kojeg su oduzeti ukradeni predmeti, a protiv njega će se općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu podnijeti kaznena prijava.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je krađu oko 100 kg plodova lješnjaka u polju zvanom "Pre kruški" kod Orehovice u vremenu od 1. do 6. kolovoza  počinilo troje djece s područja Međimurske županije, koji su time vlasnika oštetili za nekoliko tisuća kuna.

Za njih će se Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu dostaviti posebno izvješće.

Komentari