Lopovi ukrali novac, solarni sustav, motornu pumpu, bušilicu...

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.05.2014. 19:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

U petak, 16. svibnja oko 14 sati, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznata ženska osoba otuđila je novac iz kuće vlasništvo 48-godišnjaka. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 15. do 17. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u izgradnji, vlasništvo 31-godišnjaka, te otuđio komplet solarnog sustava, motornu pumpu, bušilicu, razni alat i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 15 000 kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je deset prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Slanju i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, skitnji i prosjačenju, držanju životinja bez nadzora, te vrijeđanju i omalovažavanju ovlaštenih službenih osoba.

Također je zabilježeno devet prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Ludbregu, Poljani Biškupečkoj, Stažnjevcu, Presečnu, Drenovcu, Velikom Lovrečanu i u tri slučaja u Varaždinu.

Komentari