Lopovi ukrali novčanike, motorni trimer i brusni aparat

Objavljeno: 25.08.2014. 20:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Prema izvješću varaždinske policije, u petak, 22. kolovoza u ranim jutarnjim satima, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Strmcu Remetinečkom, te iz registar kase otuđio iznos od nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 13. do 23. kolovoza, u Ulici braće Radić u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj iz pomoćnih prostorija kuće vlasništvo 75-godišnjaka, otuđio motorni trimer i brusni aparat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 23. kolovoza od 13 do 23 sati, u Ulici braće Radić u Strmcu Podravskom, nepoznati je počinitelj iz kuće vlasništvo 65-godišnjakinje, otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 24. kolovoza u večernjim satima, u Kumičićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 69-godišnjaka i otuđio torbicu s novčanikom, osobnim i bankovnim dokumentima i novcem. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je pet prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ivancu, Butkovcu, te u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, te držanju životinja bez nadzora.

Komentari