Lopovi ukrali radijatore, akumulator, peć i hladnjak

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.01.2014. 11:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o nekoliko provala koje su se proteklom razdoblju dogodile na području Varaždinske županije.

Od 24. prosinca 2013. do 3. siječnja ove godine, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Trenkovoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 58-godišnjaka, te demontirao i otuđio više radijatora. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 22. prosinca 2013. do 4. siječnja ove godine, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Goruševnjaku, vlasništvo 53-godišnjaka i otuđio akumulator. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 2. do 5. siječnja u Leskovcu Topličkom, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 59-godišnjaka, te otuđio peć i hladnjak. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći 5./6. siječnja u Draškoviću, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo 48-godišnjakinje i otuđio veću količinu raznih artikala. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari