Lopovi ukrali suhomesnate proizvode, željezo, orahe, novac...

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 16.10.2013. 13:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Iz Policijske uprave međimurske izvijestili su o nekoliko krađa koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 14. na 15. listopada, u Čakovcu, u Ulici Valenta Morandinija, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk mesnice, vlasništvo privatnog poduzeća iz Nedelišća, odakle je ukrao domaći novac i suhomesnate proizvode.

U razdoblju od 11. do 15. listopada, u Štefancu, u Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj je iz neograđenog dvorišta privatnog poduzeća ukrao oko 1100 kilograma raznih željeznih predmeta.

U razdoblju od 8 do 12. listopada, u Palovcu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao razni nakit.

U razdoblju od 12. do 15. listopada, u Kuršancu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je s neograđene površine zasađene stablima oraha, vlasništvo muškarca iz Varaždina, pobrao i ukrao oko 500 kg plodova oraha.

U utorak, 15. listopada u vremenu od 8 do 8:15 sati, u Turčišću kod šljunčare, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog automobila kojeg je koristio muškarac iz Domašinca, ukrao domaći novac i osobne dokumente.

Materijalna šteta u svakom se od ovih slučajeva procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari