Lopovi "vole" nogometne klubove: Nestali sokovi, alkohol i čaše

Objavljeno: 07.08.2014. 09:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o provalama koje su se dogodile na području Varaždinske županije.

Tijekom noći s utorka na srijedu, 5. na 6. kolovoza, u Komarnici Ludbreškoj nepoznati je počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba iz kojih je otuđio sokove, alkoholna pića, čaše i druge predmete.

U tom je istom razdoblju nepoznati počinitelj provalio i u prostorije nogometnog kluba u Kapeli Podravskoj te također otuđio sokove, alkoholna pića, čaše i druge predmete. 

U obje se provale materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Tijekom noći sa 6. na 7. kolovoza u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu nepoznati je počinitelj provalio u kiosk vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. Iz kioska je otuđio cigarete. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske nije zabilježen niti jedan prekršaj protiv javnog reda i mira u Varaždinu.

Komentari