Nepoznati počinitelji

Lopovi vrebaju prilike i kradu sve što stignu. Evo najnovijeg izvještaja

Objavljeno: 14.03.2024. 10:25

Zadnja izmjena: 14.03.2024. 11:46

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Policijska uprava varaždinska izvijestila je danas o tri krađe koje su se dogodile u proteklih nekoliko dana, a u kojima je otuđena imovina vrijedna od 150 do otprilike 400 eura. No, krenimo redom...

U vremenu od 12. do 13. ožujka u Goričkoj ulici u Vinici nepoznati je počinitelj iz gospodarske zgrade u vlasništvu 75-godišnjaka otuđio motornu prskalicu i motornu pilu, ukupne vrijednosti od oko 400 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja.

U Varaždinu je od 5. do 12. ožujka nepoznati počinitelj iz spremišta studentskog doma otuđio bicikl u vlasništvu 21-godišnjakinje, a visina materijalne štete procjenjuje se na oko 150 eura. Protiv nepoznatog počinitelj podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz PU varaždinske.

U Bolfanu je, pak, jučer nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 37-godišnjaka te otuđio iznos od više stotina eura. Policijski službenici također poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela. 

Komentari