detalji iz policije

Lopovi vrebaju prilike i kradu sve što stignu širom naše županije...

Objavljeno: 10.06.2024. 11:38

Zadnja izmjena: 10.06.2024. 11:39

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Niz krađa zabilježen je proteklih dana širom naše županije, izvjestili su iz Policijske uprave varaždinske. 

Kako navode, u razdoblju od 20. ožujka do 5. lipnja, u Prigorcu, u predjelu zvanom "Šuma Ivančica" nepoznati je počinitelj u šumi porušio i otuđio stabla u vlasništvu 52-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nadalje, u četvrtak, 6. lipnja, kod Kapucinskog trga u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz stalka za bicikle otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 43-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 250 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela

Iz PU varaždinske su izvjestili kako je u razdoblju od 1. do 7. lipnja, u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati počinitelj iz obiteljske kuće u vlasništvu 77-godišnjaka otuđio novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Osim toga, u nedjelju, 9. lipnja, u mjestu Martinić, nepoznati je počinitelj iz garaže otuđio dvije motorne pile i motorni trimer u vlasništvu 30-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari