U automobilskom pohodu u Tužnom 60-godišnji vozač je čak dva puta sletio s ceste. Prvo je automobilom udario u ogradu mosta, a zatim se sudario s drugim automobilom. I on i vozač drugog automobila su ozlijeđeni, a 60-godišnjak je odbio alkotestiranje.

Pohod, koji je mogao završiti s puno tragičnijim posljedicama, počeo je kada je 60-godišnjak na mostu kod mjesta Tužno zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake izgubio nadzor nad automobilom i udario u ogradu mosta.

Vozača to nije ni malo zabrinulo te je nastavio vožnju. U mjestu mjesto Tužno, u Varaždinskoj ulici, također zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake, u desnom je zavoju prešao u lijevu prometnu traku i sudario se sa vozilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak.

Od siline udara njegovo je vozilo u zanošenju sletjelo u lijevo van kolnika i udarilo u metalnu dvorišnu ogradu.

Oba vozača su tom prilikom zadobili ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin dok će se iste okvalificirati naknadno.

Alkotestiranjem je utvrđeno da 57-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola, dok je 60-godišnjak odbio alkotest te su izuzeti uzorci krvi zbog vještačenja.

Komentari

29.03.2012. 12:42h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29