Ludbreg: Pas mu se zaletio u bicikl pa vozač pao i ozlijedio se

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 11.05.2015. 16:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u Ulici Vatroslava Lisinskog u Ludbregu.

Muškarac starosti 38 godina upravljao je biciklom iz smjera Ludbrega prema Selniku gdje mu je nakon prolaska semaforiziranog raskrižja s desne strane istrčao pas koji mu je udario u bicikl. Uslijed udarca izgubio je ravnotežu i pao na kolnik. Od pada je zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Koprivnica. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U nedjelju je pak u ulici Dravska Poljana u Varaždinu u prometnoj nesreći ozlijeđen muškarac starosti 38 godina. Upravljao je biciklom uz desni rub kolnika ulice Dravska Poljana iz smjera Kumičićeve ulice u smjeru Harambašićeve ulice, gdje je uslijed ne držanja bicikla na kolniku i utjecaja alkohola skrenuo u lijevo te je prednjim kotačem bicikla udario u betonski rubnik, izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Od pada je zadobio ozljede a medicinska pomoć mu je pružena Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.  

Prometna nesreća se dogodila i u petak u Ulici Braće Slukan u Varaždinu, a ozlijeđena je vozačica bicikla. Žena starosti 56 godina upravljala je biciklom u smjeru Jalkovečke ulice, gdje je uslijed umanjivanja stabilnosti bicikla, izgubila nadzor nad upravljačem, pala na kolnik i zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.  

Biciklist je ozlijeđen u nedjelju u Lepoglavi. Muškarac starosti 41 godinu upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.64 promila nizbrdicom Vinogradske ulice. Dolaskom do raskrižja iste ulice sa ulicom Ves zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku te zbog utjecaja alkohola u kočenju pao s bicikla i ozlijedio se. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.  

Komentari