Stravična prometna nesreća u Maloj Subotici

Objavljeno: 31.10.2011. 02:48

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: PU međimurska

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Mala Subotica kraj Čakovca poginuo je muškarac star 31 godinu, a djevojka stara 20 godina teško je ozlijeđena.

Nesreću je skrivila djevojka koja je automobilom upravljala bez vozačke dozvole te je u jednom trenutku sletjela s ceste.

U izvlačenju poginulog i ozlijeđene iz automobila policijskim su službenicima pomogli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Čakovca.

Nesreća se dogodila pola sata poslije ponoći u noći sa nedjelje na ponedjeljak u Glavnoj ulici u Maloj Subotici.

Djevojka stara 20 godina iz Čakovca upravljala je automobilom marke Peugeot koji je bio u vlasništvu majke njezinog suputnika starog 31 godinu.

Po maglovitom vremenu, neiskusna vozačica nije se držala sredine prometnog kolnika te je u blagom lijevom zavoju izgubila kontrolu nad automobilom i sletjela s ceste zabivši se pritom velikom brzinom u dvorišnu ogradu obiteljske kuće.

Automobil je pritom teško oštećen te su na mjesto događaja pozvani i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Čakovca kako bi pomogli u izvlačenju ozlijeđenih iz automobila.

Ekipa Hitne medicinske pomoći utvrdila je da je muškarac star 31 godinu iz Dunjkovca od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja dok je djevojka koja je upravljala automobilom prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede.

Zadržana je na odjelu intenzivne njege no izvan je životne opasnosti. Protiv nje će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Poginuli 31-godišnjak je šesta smrtno stradala osoba na prometnicama Međimurske županije u ovoj godini. U istom razdoblju prošle godine zabilježeno je osam smrtnih slučajeva.

Komentari