moglo je i gore

Maloljetni vozač iz našega kraja harao svojim teretnjakom po Čakovcu, pa ga policija uhvatila

Objavljeno: 06.02.2018. 10:43

Zadnja izmjena: 06.02.2018. 10:44

Foto: Ilustracija

Neimenovani maloljetnik upravljajući teretnim vozilom varaždinskih registracija - naravno, bez vozačke dozvole - prouzročio je priličan kaos u Čakovcu, izazvavši tri prometne nesreće zaredom.

Prvo je oko 17 sati u Čakovcu na raskrižju državne ceste broj 3 i Kalničke ulice - točnije, na kružnom toku - udario u prometni znak pa onda napustio mjesto prometne nesreće. U nastavku vožnje, na raskrižju ulica Kalničke, Vladimira Nazora i Vukovarske, prilikom skretanja u Ulicu Vladimira Nazora vozilom je djelomično prešao na središnju prometnu traku namijenjenu za skretanje vozila gdje je udario u dva automobila čakovečkih registracija.

'Nestašni' maloljetnik je ponovo napustio mjesto prometne nesreće te je na raskrižju ulica Otokara Keršovanija, Ante Starčevića i Stjepana Radića prilikom izlaska iz kružnog toka prometa u smjeru Ulice Stjepana Radića vozilom udario u prometni znak gdje je zatečen od strane policijskih službenika. U teretnom automobilu zajedno s maloljetnikom nalazio se 32-godišnji putnik. Sreća je ipak bila naklonjena maloljetniku, pa nije bilo ozlijeđenih u svim ovim sudarima. Ipak, prema njemu će se podnijeti optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

Komentari