Maloljetnici krali drva pa pobjegli i za ozljede optužili policiju?

Objavljeno: 16.04.2012. 13:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Ilustracija

Cijeli 'incident' započeo je u nedjelju poslijepodne, kada je šumarski tehničar prijavio kako u šumi "Čep", kod Kuršanca, nepoznate osobe ruše drva.

Na mjesto događaja upućena je ophodnja Policijske uprave međimurske koja je utvrdila kako je nepoznati počinitelj motornom pilom porušio jedno stablo hrasta, te je dio drva odvezao u nepoznatom pravcu, a ostalo je ostavio na mjestu događaja. Šuma je u vlasništvu Hrvatskih šuma.

Istoga dana, oko 16.08 sati, Policijska uprava zaprimila je telefonsku dojavu ženske osobe iz Kuršanca kako su njezin 12-godišnji sin i njegov 17-godišnji prijatelj u šumi „Čep“ zadobili povrede koje su im navodno nanijeli djelatnici policije, a koji su postupali u spomenutoj šumi. Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u Županijskoj bolnici u Čakovcu gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Odmah po zaprimljenoj dojavi započeta su intenzivna kriminalistička istraživanja vezana uz ovaj događaj nakon čega slijedi nadopuna događaja o čemu će javnost biti pravovremeno izvještena.  

 

 

Komentari