IZVIJESTILA PU VARAŽDINSKA

Pročitajte kakav je show s ukradenim autom napravio maloljetnik u Varaždinu

Objavljeno: 21.05.2021. 11:53

Zadnja izmjena: 21.05.2021. 12:59

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje mjesto događaja)

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 16 godina.

Sumnja se da je jučer u popodnevnim satima u Strmcu Podravskom u kući ukrao originalne ključeve automobila marke Ford grand C-max u vlasništvu muškarca starosti 78 godina. Vozilo je bilo parkirano ispred kuće te ga je maloljetnik ukrao.

Ukradenim vozilom je osumnjičeni maloljetnik upravljao bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.40 g/kg, te je u Međimurskoj ulici u Varaždinu izazvao prometnu nesreću. Vozilom je izlaskom iz zavoja zbog neprilagođene brzine izletio van kolnika i udario u betonsku ogradu. Navedeno vozilo su primijetili policajci Interventne jedinice policije PU varaždinske, kojom prilikom je vozač pokušao bježati policiji, te su vozača sustigli i na mjestu događaja uz uporabu sredstava prisile uhitili i priveli u službene prostorije policije. Vozač prilikom prometne nesreće nije zadobio ozljede, ali je nastupila materijalna šteta.

Komentari