Mamić dobio optužnicu zbog prijetnji smrću Muriću: Iščupat ću ti grkljan, ubit ću te!

Objavljeno: 24.07.2015. 19:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: www.ajaxshowtime.com

Zdravko Mamić dobio je optužnicu zbog prijetnji smrću ocu nogometaša Roberta Murića (19), njihovu obiteljskom prijatelju Željku Pakasinu te nogometnom menadžeru Davoru Ćurkoviću, prenosi 24 sata.

Mamić je još u siječnju ove godine bio pod istragom DORH-a jer je na sastanku napao Željka Pakasina, Davora Ćurkovića i Branka Murića, oca Dinamovog mladog nogometaša Roberta.

- Iščupat ću ti grkljan! Ubit ću vas, pobiti i odslužiti – zaprijetio im je Mamić na sastanku 9. prosinca 2013. godine u prostorijama Dinama, a na kojem se raspravljalo o uvjetima sklapanja novog ugovora s Murićem.

Nogometašu je tada istjecao ugovor s Dinamom, a njegovi su mu zastupnici pronašli novi klub, što su i rekli Dinamovu izvršnom dopredsjedniku. Mamić je tada pobjesnio te im zaprijetio smrću “ako mu uzmu Murića”.

Mladi nogometaš Murić, rodom iz Bednje, vrlo je brzo nakon tog incidenta u klupskim prostorijama na maksimirskom stadionu potpisao ugovor s nizozemskim Ajaxom.

Ako optužno vijeće zagrebačkog Općinskog kaznenog suda potvrdi optužnicu, bit će to samo jedan u nizu kaznenih postupaka koji se na tom sudu vodio protiv Mamića.

Komentari