izvijestila pu međimurska

MASOVNA TUČNJAVA U Paragu se mlatili letvom i bokserom, nastradalo i dijete

Objavljeno: 19.07.2021. 11:59

Zadnja izmjena: 19.07.2021. 11:59

PU međimurska izvijestila je o masovnoj tučnjavi koja se dogodila u subotu oko 21 sat u Paragu.

Prema njihovim informacjiama, došlo je tučnjave između više mlađih muškaraca tako da su se fizički obračunali, a zatim su 20 i 32-godišnjaci s područja općine Nedelišće nepoznatim predmetima izudarali 30-godišnjaka.

Na to su se priključili drugi nepoznati mještani te je došlo do međusobnog kamenovanja kada je zalutali kamen pogodio 12-godišnje dijete, objavila je policija.

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno da su zadobili teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno da je u sukobu teže ozlijeđen i 37-godišnjak.

Policijski službenici su uhitili 20 i 32-godišnjaka s područja općine Nedelišće.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 32 i 20-godišnjaci počinili kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju na štetu 30-godišnjaka tako da ga je 32-godišnjak više puta udario bokserom dok ga je 20-godišnjak najmanje jednom udario drvenom letvom, dok je 32-godišnjak počinio i kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda na štetu 37-godišnjaka tako da ga je udario drvenom letvom po ruci.

Protiv 32 i 20-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku za mladež te su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Kriminalističko istraživanje vezano za zadobivanje ozljeda djeteta se nastavlja.

Komentari