Međimurje: 18-godišnjak ukrao dijelove turbine, 19-godišnjak novac i nakit

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.11.2013. 12:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Međimurska policija izvijestila je o dovršenim kriminalističkim istraživanjima vezanim uz krađe počinjene na području PU međimurske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak iz Donjeg Vidovca, počinio kazneno djelo teške krađe u Svetoj Mariji u vremenskom razdoblju od 1. do 18. studenoga, gdje je iz skladišta ograđenog kruga poduzeća iz Donje Dubrave ukrao više komada rezervnih segmenata turbine izrađene od specijalnog čelika.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak iz Piškorovca počino kazneno djelo teške krađe 27. srpnja ove godine u vremenu od 16 do 18 sati, u Macincu, u Glavnoj ulici, gdje je u obiteljskoj kući ispremetao stvari te ukrao domaći novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tešku krađu u pokušaju počinio je u vremenskom razdoblju od 25. srpnja do 2. kolovoza ove godine, u Dragoslavcu, gdje je u obiteljskoj kući ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Protiv počinitelja će se podnijeti posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari