Međimurje: 2 osobe teško ozlijeđene u prometnim nesrećama

Objavljeno: 02.11.2011. 09:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

U ponedjeljak su se na području Međimurske županije dogodile dvije prometne nesreće u kojima su teško ozlijeđene dvije osobe.

Na raskrižju Ulica Stjepana Mlinarića i Augusta Šenoe u ponedjeljak poslijepodne došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila.

Policija je utvrdila da je 76-godišnjak iz Sesveta automobilom ušao u raskrižje, a da nije propustio vozila s prednošću prolaska te je došlo do sudara sa automobilom kojim je upravljao 31-godišnjak iz Kotoribe.

U nesreći je 76-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede dok je putnica u njegovom automobilu lakše tjelesne ozljede. Oboje su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec.

A nešto kasnije, u ponedjeljak navečer, u slijetanju teretnim automobilom s ceste u Gornjem Kraljevcu ozlijeđen je 20-godišnjak iz Vratišinca.

Mladić je upravljao teretnim automobilom no brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na cesti te je zbog toga u zanošenju vozilom došlo do udara u betonski stup niskonaponse električne mreže te u ogradu obiteljske kuće.

Mladić je pritom zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je zadržan na liječenju.

Komentari