Međimurje: Djeca na biciklima 50-godišnjakinji ukrala novčanik

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.07.2014. 08:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu na osobito drzak način zajedno u utorak, 1. srpnja oko 16:40 sati u Pribislavcu, u Ulici Antuna Mihanovića, počinilo dvoje djece s područja Međimurske županije.

>> Međimurjem haraju lopovi na biciklima, kradu torbice i novčanike

Prema policijskom izvješću, oni su biciklima sustigli 50-godišnjakinju iz Pribislavca, te joj je jedan od njih iz torbe ukrao novčanik s novcem i dokumentima. Novac su ukrali, a novčanik odbacili.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a prema počiniteljima će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 1. srpnja u vremenu od 23:36 do 23:54 sata u Čakovcu u Ulici Tome Bratkovića, nepoznati počinitelj provalio je u pet automata samoposlužne autopraonice vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca i ukrao novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Međimurska policija također je izvijestila kako su policijski službenici u srijedu, 2. srpnja u Domašincu pronašli Sabinu Špiranec iz Strahoninca čiji je nestanak bio prijavljen, te stoga prestaje traganje za njom.

>> Nestala Sabina Špiranec iz Strahoninca, policija moli pomoć

Komentari