Međimurje: Istočio i ukrao gorivo iz autobusa na parkiralištu

Objavljeno: 04.09.2014. 18:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Međimurska je policija izvijestila o provalama koje su se dogodile na području Međimurske županije.

Tijekom noći s 2. na 3. rujna u Pribislavcu, na parkiralištu u Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva autobusa vlasništvo privatnog poduzeća, gdje je istočio i ukrao gorivo vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 30. kolovoza do 3. rujna, u Domašincu, u Ulici Augusta Cesarca, nepoznati počinitelj u dvorištu obiteljske kuće provalio je u gospodarske zgrade, gdje je ukrao električni cirkular. Potom je pokušao provaliti u kuću, ali je odustao od izvršenja kaznenog djela. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 29. kolovoza do 3. rujna, u Ivanovcu, u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao plinski bojler. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari