Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Međimurske županije.

U petak, 2. svibnja u vremenu od ponoći do 1:50 sati u Turčišću, nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku pumpu vlasništvo poduzeća iz Domašinca, gdje je ukrao cigarete i prehrambene proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 30. travnja do 2. svibnja, u Donjem Vidovcu, u Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj je u sklopu mrtvačnice provalio u spremište, gdje je ukrao trimere. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U subotu, 3. svibnja u vremenu od ponoći do 5:20 sati u Ivanovcu, u Ulici Josipa Broza, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt, gdje je ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 2. na 3. svibnja u vremenu od 20 do 6:30 sat, u poljskom predjelu zvanom "Dolić", u blizini Nedelišća, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Nedelišća, gdje je ukrao bušilicu, kosilicu te razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 3. na 4. svibnja u Draškovcu, u Draškovićevoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u poljoprivrednu ljekarnu vlasništvo poduzeća iz Čakovca, gdje je ukrao nekoliko stotina litara herbicida i domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 1. na 2. svibnja, u Slemenicama, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog kokošinjca ukrao više desetaka komada peradi i jedna građevinska kolica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 35, 31 i 27-godišnjaci iz Pribislavca, počinili kazneno djelo razbojništva, u četvrtak, 1. svibnja oko 21 sat u Ulici braće Radić u Pribislavcu, gdje su u ugostiteljskom objektu fizički napali 60-godišnjaka iz Čakovca te mu iz džepa hlača izvadili novčanik i iz njega ukrali novac. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

05.05.2014. 16:29h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27