Međimurje: Lopovi ukrali kosilicu i bicikl, otkriveno tko je ukrao krumpir

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.09.2013. 09:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Međimurska policija otkrila je počinitelje krađe krumpira u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna, a izvijestila je i o krađama koje su se dogodile u Marofu i Prelogu.

Tijekom noći s 2. na 3. rujna nepoznati je počinitelj u Marofu provalio u gospodarski objekt-spremište, odakle je ukrao samohodnu kosilicu s košem.

Iste je noći u Prelogu, u Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj iz otključane garaže ukrao ženski bicikl.

Materijalna šteta u svakom od ova dva slučaja procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvije 25-godišnjakinje i 23-godišnjakinjom iz Piškorovca sumnja se da su počinile kazneno djelo "teške krađe" i "krađe".

One su u razdoblju od 20. lipnja do 20. srpnja ove godine u poljskom predjelu zvanom "Grofovo" između naselja Gardinovec i Piškorovec, s njive u vlasništvu OPG-a iz Ivanovca ukrale krumpir u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna, a u razdoblju od 28. do 31. kolovoza s iste njive ukrale su krumpir u vrijednosti od više tisuća kuna.

Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari