Međimurje: Lopovi ukrali nakit, pumpu za vodu i bakreno uže s dalekovoda

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 21.08.2013. 09:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

U utorak, 20. kolovoza od 12 do 14 sati, u Dravskoj ulici u Vulariji, nepoznati počinitelj je pomoću originalnog ključa kojeg je pronašao sakrivenog, otključao ulazna vrata i ušao u obiteljsku kuću, odakle je ukrao muški sat i razni nakit, priopćeno je iz PU međimurske.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.
 
Tijekom noći s 19. na 20. kolovoza, u Dravskoj ulici u Svetoj Mariji, nepoznati je počinitelj iz ograđenog dvorišta privatnog poduzeća sa sjedištem u Sesvetama ukrao vatrogasnu pumpu za vodu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 19. kolovoza oko 22 sata, u području zvanom "Slatine", u blizini Murskog Središća, nepoznati počinitelj s drvenih stupova dalekovoda koji nije u funkciji, demontirao i ukrao nekoliko stotina kilograma bakrenog užeta, vlasništvo poduzeća iz Čakovca.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari