Međimurje: Lopovi ukrali novac, nakit, gorivo i akumulatore

Objavljeno: 21.08.2014. 19:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Međimurska policija izvijestila je o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 19. na 20. kolovoza u Vratišincu, u Ulici Gmajna, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije nogometnog kluba, ali ništa nije ukrao. Potom je provalio u susjedni ugostiteljski objekt gdje je ukrao razna alkoholna pića i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 19. na 20. kolovoza u poljskom predjelu zvanom "Goblje Kuk" u blizini Hodošana, nepoznati počinitelj je s parkiranih traktora vlasništvo OPG-a iz Palinovca ukrao gorivo, akumulatore, razni alat i kardane. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U srijedu, 20. kolovoza u vremenu od 13:30 do 14 sati u Kotoribi, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost ukućana te je kroz  otključana vrata ušao u kuću, gdje je ukrao novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari