Međimurje: Provalio u tri bagera i ukrao akumulatore

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.06.2014. 09:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 23. na 24. lipnja, između naselja Štrukovec i Mursko Središće, nepoznati počinitelj je provalio u tri radna stroja – bagera, vlasništvo privatnog poduzeća iz Varaždina i ukrao akumulatore. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 22. do 25. lipnja u Čakovcu, u Mihovljanskoj ulici, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju ukućana te kroz otključana vrata ušao u kuću gdje je ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 62-godišnjak iz Frkanovca u vremenskom razdoblju od 20. do 29. ožujka, u šumskom predjelu zvanom "Za grmljom", kod Frkanovca, iz šume vlasništvo muškarca iz Frkanovca ukrao već porušena stabla bukve i bagrema, ukupne drvne mase oko 15 m³. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari