Međimurjem haraju lopovi na biciklima, kradu torbice i novčanike

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.07.2014. 10:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U utorak, 1. srpnja oko 16:40 sati u Pribislavcu, u Ulici Antuna Mihanovića, četiri nepoznate mlađe muške osobe biciklima su sustigle 50-godišnjakinju iz Pribislavca, te joj je jedan od njih iz torbe ukrao novčanik u kojem se nalazio novac i dokumenti, priopćila je PU međimurska.

Muškarac je iz novčanika ukrao novac i potom ga odbacio kraj ceste gdje ga je vlasnica pronašla. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu na drzak način, u petak, 27. lipnja oko 12:25 sati u Pribislavcu, u Ulici braće Radić, počinio 23-godišnjak iz Pribislavca.

On je biciklom sustigao žensku osobu iz Belice, koja se također vozila biciklom, te joj iz košarice ukrao torbicu u kojoj su se nalazili mobitel, novac, osobni dokumenti i bankovne kartice. Ukradeni osobni dokumenti i kartice od njega su oduzeti i vraćeni vlasnici, a zbog počinjene teške krađe protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari