Međimurska policija otkrila počinitelje nekoliko krađa

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.06.2013. 14:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: ilustracija

Kako javlja PU međimurska, u razdoblju od 29. do 31. svibnja, u Turčišću, nepoznati počinitelj je u krugu privatnog poduzeća sa sjedištem u Peterancu provalio u strojarnicu, gdje je s agregata za proizvodnju električne struje demontirao i ukrao električni kabel te razvodne električne kutije.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dijete s područja Međimurske županije počinilo dva kaznena djela teške krađe: dana 12. svibnja od 16 do 19:30 sati, između naselja Gornji Hrašćan i Pušćine, uz rijeku Dravu, provalio je u parkirani osobni automobil i iz unutrašnjosti ukrao svežanj ključeva i novčanik u kojem su se nalazili domaći i strani novac te osobni dokumenti.

Druga krađa dogodila se 1. svibnja od 10 do 17 sati, između naselja Gornji Hrašćan i Pušćine, uz rijeku Dravu, kada je provalio u parkirani osobni automobil odakle je ukrao domaći novac i mobitel.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnjak iz Nedelišća počinio tešku krađu u razdoblju od 12. do 14. svibnja u Praporčanu u Vinogradskoj ulici, gdje je provalio u vikend kuću te ukrao razni pribor za jelo i prehrambene proizvode.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu iz prostora jedne udruge u ulici Vladimira Nazora u Murskom Središću u razdoblju od 18. do 20. svibnja ove godine počinilo dvoje djece s područja Međimurske županije.

Materijalna šteta u ovim se slučajevima procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dijete s područja Međimurske županije počinilo kazneno djelo teška krađa, dana 13. svibnja, u Donjem Vidovcu, u Prvomajskoj ulici, gdje je provalio u obiteljsku kuću i ispremetao stvari te ukrao razni nakit.

Komentari