Međimurska policija pronašla četvero maloljetnih kradljivaca

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 15.07.2013. 20:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

U subotu, 13. srpnja u 00:10 sati policijski službenici PU međimurske su u Ulici kralja Tomislava  u Čakovcu zatekli dvojicu maloljetnika od kojih je jadan kod sebe imao uređaj za navigaciju za kojeg su posumnjali da je ukraden.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je jedan od njih uređaj ukrao iz nezaključanog parkiranog vozila u Masarykovoj ulici u Čakovcu neposredno prije nego što su zatečeni.
Materijalna šteta cijeni se na više stotina kuna, a prema počinitelju će se podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.
   
Također, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad drugo dvoje djece sa područja Međimurske županije sumnja se da su oni počinili više teških krađa iz vozila kod Gornjeg Hraščana.

Jedan od njih je 6. srpnja između 15 i 19 sati kod ribnjaka u blizini Gornjeg Hraščana provalio u parkirano osobno vozilo 33-godišnjaka iz Čakovca i ukrao mobitel, novac i obuću, te vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Dana 10. srpnja između 12:15 i 13 sati u "Hraščanskoj šumi" kod Gornjeg Hraščana njih su dvojica provalili u parkirano osobno vozilo 44-godišnjaka iz Merhatovca i ukrali MP3 player, USB stick, sunčane naočale i ručni sat, te time vlasnika oštetili za više stotina kuna.

Dana 29. lipnja od 9 do 12 sati u "Hraščanskoj šumi" kod Gornjeg Hraščana njih su dvojica provalila u parkirano osobno vozilo vlasništvo 57-godišnjaka iz Balogovca i ukrali ribički štap i novac iz novčanika, te time vlasnika oštetili za više stotina kuna.
Prema počiniteljima će se Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu dostaviti posebno izvješće.

Komentari