Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu u razdoblju od 17. do 19. kolovoza, u Čakovcu, u Ulici Globetka, iz skladišta poduzeća iz Zagreba, izvršilo troje djece sa područja Međimurske županije.

Prema izvješću PU međimurske, oni su demontirali i ukrali elektro motore i nekoliko desetaka metara kabla i vlasnika oštetili za nekoliko tisuća kuna.

Prema njima će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak iz Pribislavca počinio kazneno djelo teške krađe, dana 26. lipnja ove godine od 17 do 17:45 sati, u Maloj Subotici, u Ulici braće Radić, gdje je provalio u obiteljsku kuću te ukrao satove, nakit i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica muškaraca, starosti 21 i 24 godine iz Piškorovca, počinili kazneno djelo razbojništva 22. veljače u vremenu od 18 do 18:30 sati, u Čakovcu, u Ulici Andrije Kačića Miošića, gdje su provalili u obiteljsku kuću starijeg bračnog para, te uz prijetnju i fizičku silu ukrali novac i nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv njih će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

21.08.2013. 12:51h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija