gornje vratno

Mlada žena izbola nožem svog nevjenčanog supruga, policija je naknadno pronašla

Objavljeno: 17.01.2022. 11:47

Zadnja izmjena: 17.01.2022. 11:47

U nedjelju, 16. siječnja Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske je zaprimio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je njihova ekipa izašla na intervenciju u Gornje Vratno, gdje je muškarac starosti 27 godina zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu bubrega.

Temeljem dojave, na mjesto događaja izašli su i policijski službenici PU varaždinske te zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koji su obavili očevid. Očevidom je utvrđeno da je istog dana oko 12.30 sati u Gornjem Vratnu, 28-godišnja žena nožem nanijela ubodnu ranu u predjelu bubrega svojem 27-godišnjem nevjenčanom suprugu. On je u strahu od daljnjeg napada uspio pobjeći iz kuće te je zatražio pomoć, a nakon ukazane liječničke pomoći prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju i trenutno je van životne opasnosti.

Žena je nakon počinjenog kaznenog djela pobjegla, ali je naknadno oko 16 sati pronađena i uhićena po policijskim službenicima. Policijski službenici, u suradnji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom, nad ženskom osobom provode kriminalističko istraživanje poradi sumnje na počinjenje kaznenog djela Ubojstva u pokušaju, a po dovršetku istraživanja ista će biti predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.

Komentari